ФОРЕЛЬ
Вашій увазі пропонується тема по розведенні форелі.
Форель радужна (S.gairdneri ) – класичний об`єкт холодноводного рибництва. Форель по своїй значущості посідає одне з І місць по всій СНД і за її межами.
1.Властивості м`яса форелі
Корисні властивості з 100г їстівної частини
1.Калорії 102 ккал 5.Калій 465 мг
2.Білки 19,5 г 6.Фосфор 240 мг
3.Жири 2,7 мг 7. Магній 3 мг
4.Натрій 40 мг 8.Холестерин 55 мг
2. Форель – загальна характеристика
Холодолюбива риба із сімейства лососевих. В Україні поширена в районах Карпат в гірських річках, де є класичним об`єктом риболовства. Не переносить різкого забруднення води.Оптимальними температурами для вирощування форелі є 14-18 градусів(оптимальною з 13.7 градусів), гранично допустимими температурами є від 0,1 – 0,5 до 23-25 градусів. В звичайних умовах гибель форелі спостерігається при температурі від 25 до 30 градусів. Форель різко реагує на кількість кисню розчиненого у воді, при наявн
...
Читати далі »