Субота
18.05.2024
09:20
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Рибництво,література по рибоведенні,статті
Головна Реєстрація Вхід
Дневник »
Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук по сайту

Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Головна » 2010 » Травень » 16
КОРОП

Короп – самий поширений об`єкт рибництва. Представляє сімейство коропових. Розріняють декілька основних видів коропа: лускатий, голий, дзеркальний,рамковий.Також зустрічається досить багато перехідних форм коропа.

  Лускатий – тіло риби повністю вкрите лускою.
  Голий – луска майже або повністю відсутня.
  Дзеркальний – луска розташована смужками вздовж боків та спини. Відмінна ознака у дзеркального карпа луска може досягати великих розмірів.
  Рамковий - луски розташовані у вигляді так званої рами біля кореня хвоста,біля краю зябровидної кришки, уздовж черева та уздовж спини.

  Короп належить до безшлункових риб, в тому він може харчуватися безперервно, майже протягом усього дня. Коропа по праву можна вважати швидкоростучою рибою, адже дволітки масою 50грам з березня по жовтень даного року при правильному веденні господарства можуть вирости до 1.5кг.

  Риба невибаглива, порівняно з іншими цінними представниками такими як форель,сом та інші.До ... Читати далі »
Переглядів: 9430 | Додав: Guerreros | Дата: 15.05.2010 | Коментарі (6)

ФОРЕЛЬ
Вашій увазі пропонується тема по розведенні форелі.
Форель радужна (S.gairdneri ) – класичний об`єкт холодноводного рибництва. Форель по своїй значущості посідає одне з І місць по всій СНД і за її межами. 

 
  1.Властивості м`яса форелі

Корисні властивості з 100г їстівної частини
1.Калорії 102 ккал 5.Калій 465 мг
2.Білки 19,5 г 6.Фосфор 240 мг
3.Жири 2,7 мг 7. Магній 3 мг
4.Натрій 40 мг 8.Холестерин 55 мг
   
  2. Форель – загальна характеристика
  Холодолюбива риба із сімейства лососевих. В Україні поширена в районах Карпат в гірських річках, де є класичним об`єктом риболовства. Не переносить різкого забруднення води.Оптимальними температурами для вирощування форелі є 14-18 градусів(оптимальною з 13.7 градусів), гранично допустимими температурами є від 0,1 – 0,5 до 23-25 градусів. В звичайних умовах гибель форелі спостерігається при температурі від 25 до 30 градусів. Форель різко реагує на кількість кисню розчиненого у воді, при наявн ... Читати далі »
Переглядів: 6053 | Додав: Guerreros | Дата: 15.05.2010 | Коментарі (3)

Архів записів

Друзі rubovodstvo

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рейтинг@Mail.ru

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz